Magdalenas upprepningar

Jag hörde Magdalena Andersson debattera på TV igår. Hon är väldigt duktig på att upprepa inövade meningar. Men det blir ganska tröttsamt för den som lyssnar.

4 kommentarer

 1. Jörgen K

  Syftet med att mala på är att få folk att glömma bort att före Rysslands angrepp så hade vi redan fått Magda-priser och haveriet var redan i full blom!

  Vägen var utstakad och för varje dag drevs sjukdomen ”samhällskollaps” ännu mer till den avgrund vi ser idag. Enhörningen Bolund och Centerns Lööf låter även de som en skiva som hakat upp sig vilket retar mer än det tillför.

  De hade 8 år på sig, ut ur det kom en bedrövlig kronkurs, okontrollerad inflation och en kostnadsökning vare sig enskilda, kommuner eller näringslivet orkar med.

  Detta var redan långt gånget innan Ryssarna visade sitt riktiga ansikte.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Media är dåliga på att följa upp varför löftet om den lägsta arbetslösheten i EU uteblev. Att vi efter 8 års styre spåddes den lägsta ekonomiska tillväxten i EU är ju en verklig bedrift.

   • arbetare

    Vi får väl trösta oss med våra fleråriga topplaceringar i kategorierna ”Skjutningar” , ”Sprängningar” , ”Bilbränder” , ”Äldrerån” och ”Våldtäkter” ….

 2. Kenth

  Skyll inte det som sker på de nu sittande
  de har bara sitt lilla helvete försöka ordna
  upp det som företrädarna ställt till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.