Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Ett grannlaga utvecklingsuppdrag Vindelns IF

Vissa ting blir inte som man tänkt eller planerat för. För en tid sedan uppenbarade sig valberedningen i Vindelns IF och ställde mina planer på kant. Vill du ställa upp som kandidat till ordförandeposten i Vindelns IF? Efter många år bakom mig med tyngre uppdrag både som VD, ordförande andra ledande befattningar etcetera hittade jag inte längre utmaningarna. Jag bestämde mig för att rensa upp totalt i uppdragsdjungeln och endast acceptera ett par uppgifter som Senior Advisor. I övrigt skulle jag ägna mig åt att skriva på mitt romanprojekt och ibland lära andra skriva skönlitterärt. Men helt oväntat fick jag erbjudandet att bidra med utveckling av samhället (barn och ungdomar) i Vindeln. Så blev det. Jag blev nyligen ordförande i Vindelns IF. Nu väntar styrelsearbete, organisationsutveckling, lösa upp konflikter om de finns, skapa goda relationer till samhället runt omkring och liknande uppgifter. Min mission är att bidra till att andra kan lyckas väl med sina uppgifter. Nästa ingenting kan motivera mig mer än att vara ordförande i en betydande idrottsförening. Eftersom jag är ”retired but not tired” har jag både tid och motivation att bidra. Med flera idrotter och många ledare och aktiva blir det som att vara en spindel i ett samhälle mellan flera olika intressenter. Hur det skall gå? Säkerligen kommer det att bli både lätt och svårt, överraskande och spännande? Om allt detta återkommer jag säkerligen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv