Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Vem tog ner skylten?

Vem tog ner skylten och inte satte upp en ny igen? Tage M är ytterst spetsfundig när han i dagens VK skrev om att skylten har tagits ner. Att ”ta ner skylten” är ett talesätt om att helt enkel slå igen, abdikera eller dö lite. Man skall inte underskatta budskapet som talar till dem som på olika sätt inträder i Vindelns samhälle. Det är som en hövlighet med gott uppförande att inledningsvis säga något till dem som kommer på besök.  Men å andra sidan syndar många. Det gjordes en gång i Mora när skyltarna blev gamla och ålderstigna då jag en gång som förvaltningschef gav turistchefen ett ja på att sätta upp nya skyltar. Men icke, sade en planingenjör. Så lätt skall det inte gå. Det tog väl ett halvt år innan vi fick sätta upp nya skyltar. Gråt inte ännu i Vindeln för när inte Mora kunde skall väl inte heller Vindeln kunna så lätt. Men snart är det gjort även i Vindeln.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv