Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Är det slut nu med sommaren?

Bli inte ledsna eller nedstämda för att sommaren ser ut att ta slut där lite längre fram eller redan nu tycker en del. Inte så långt fram kommer, vintern med snöpulsning, snöskoter för några, skidåkning, promenader, snöskottning och gnistrande sol i snökristaller. Romantiker?  Pessimist? Men inte ännu så klart utan det kommer en höst med allt vi nu kan göra i Vindeln i vår fina natur invid älven. Först skall dock Biosförområdet Vindelälven invigas den 17 augusti. I ärlighetens namn finns det säkert några fina sommardagar kvar. I emellanåt skall en och annan både klaga och förhoppningsvis rosa kommunen, vem kommunen nu är.

Och så var det visionen 2020. ”Vindeln är Umeåregionens bästa kommun för barnfamiljer och företagsamma människor. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.” Visionen kan definieras som något likt ett drömtillstånd vi skall sträva emot. Hur gör vi med den? Vilka kan tänkas ha ansvar för den förutom politiker och tjänstepersoner i Vindelns kommun? Det finns i alla fall många som är engagerade i idrottsrörelsen och tänker bidra från den sidan till visionen. Det finns fler. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv