Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Så kan det gå till

”Carsten Palmær om myten att Hitler kom till makten i demokratiska val”. ”Ultrahögern är på frammarsch i Nord- och Centraleuropa. Börsen gungar, valutan är i kris, främlingsfientligheten växer när fattigt folk måste slåss om jobben. Undra på att många letar efter paralleller till vår tid i tysk 1900-talshistoria.” Våga läsa! Så kan det gå till och så gick det historiska rävspelet till. https://www.aftonbladet.se/kultur/a/KvlBaE/borgarnas-historiska-svek-mot-folket .

Observera att detta inlägg är inte en bredsida till SD. Sådana behövs inte, så vitt man inte är kunskapsresistent.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv