Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Politiska sportgrenar

Har ni upptäckt de nya sportgrenarna inom politiken? Den allra nyaste är ”bäst på välfärd” och en tidigare heter ”vi vill ha flest poliser”. Först kom några och sade vi skall ge fem miljarder till välfärden sedan kom några andra och sade, det är för lite, fel fel fel, vi ger tre miljarder ytterligare. Grenen ”vem vill ha flest poliser” skapade även den ett spännande upplopp. Flest poliser är en sportgren som hänger lite samman med ”lag och ordning”. Men den fulaste sportgrenen är det som tur är endast en sympatigrupp som ägnar sig åt. Dock har den gruppen tyvärr ett par sympatigrupper. Den grenen kan kallas ”Sverige är dåligt, ett dåligt land som blivit allt sämre”. Till sist, ytterligare en gren som förekommer. Den heter, ”vilka grupper är inte och blir aldrig någonsin Svenskar”. Politik kan vara patetiskt och tragiskt underhållande.

Etiketter: ,

2 kommentarer

  1. Per

    Största grenen är väl ändå ” importera så många som möjligt” eller ”ge så mycket som möjligt till fina nysvenskar”?

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Oavsett om det är en sportgren så är det även ditt uttryck för något åt det ultrahögra hållet. Färgen är brun inte blågul.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv