Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Bergner naiv och godtrogen

Så naiv och godtrogen kan en välutbildad och aktad journalist vara. ”Sverigedemokraternas dubbla ansikte kan förändras”, han rundar dessutom av sin artikel med ”Man bör inte bjuda detta parti på politisk makt, men man bör sträva efter att förändra SD i rätt riktning”, skriver Bergner i dagens VK. Det Bergner syftar på är enskilda personer inom SD. Det kan naturligtvis vara så sant vad gäller enskilda personer men min fasta övertygelse att det inte går eller vill för ändras i ett parti av detta slag. Det borde även Bergner förstå att en strategi för SD är att klä sig i fårakläder. Bergner har dessutom rätt i att som han säger, det finns olika sidor av ett parti. Men de tillsynes goda sidorna hjälper inte när det finns alla dessa onda sidor. Bäste Bergner, din artikel är därmed intressant och läsvärd men du gör enligt min uppfattning en retorisk dikeskörning av det romantiska slaget.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv