Villy Hansen

Det är inte alltid som det verkar vara.

Uppfinningsrika Vindelbor

Det finns till och med ordspråk för sådana svåra tider som vi nu har med den osynlig fienden som smittar. Nöden är uppfinningens moder eller utmaningar och prövningar gör oss uppfinningsrika. Då undrar jag över hur går det för oss här i Vindeln. Vet du något exempel på vad någon, entreprenör i sitt företag eller privatperson, eller du själv har hittat på eller känner till eller vill föreslå av vad som underlättar och upplyfter vår tillvaro? Det kan vara enkla relativt självklara ting som hemkörning, särskilt rum hos frisören, eller som i Umeå där någon startat en webbaserad tidning på engelska.

Genom tiderna har många Vindelbor visat sig uppfinningsrika och kreativa för annars hade vi inte dessa framgångsrika företag. Låt oss smittas av uppfinningsrikedomen. Kom med förslag och idéer!

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Arkiv