Villy Hansen

Vi lever så kort tid och är döda så länge, Piet Hein

Massgrav funnen med viktiga värden

Massgrav med viktiga värden funnen vid svenskt slott. Tre kända politiker kan förväntas bli anhållna i sin frånvaro. Massgraven hittades på eftermiddagen den 15 oktober i år. Polisen är ytterst förtegen och har inte gått ut med information tidigare på grund av sekretess. Offren har grävts ner ”levande” och var fortfarande verksamma efter tolv timmar. Offren utgörs av rättssäkerheten, liberalismen, synen på den goda människan (humanismen), rättvisan och åsiktsfriheten. För liberalismen och rättssäkerheten är det faran för överlevnad stor men för de andra är skadorna inte livshotande utan läger är stabilt men riskerna är dock överhängande för bestående skador. Samtliga offer var illatilltygade och dem som arbetet med utredningen har fått psykologhjälp. De säger sig ha mist tron på det politiska systemet.

Säkerhetspolisen (SÄPO) har tagit över hela utredningen på eget initiativ då det funnits grundliga misstankar till korruption. Företrädare för det svenska folket som anser sig förts bakom ljuset säger till Dagen Eko att de förbereder en internationell rättegång vid domstolen i Haag om svek mot förnuftigt folk. Vidare rapport kommer senare när vi vet mera säger en säker källa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.