Kulturdiktatorerna anfaller

Gör slut på kulturdiktaturen. Kulturrasiterna SD bedriver Klappjakt på kulturen. Att jaga och styra kulturen är att jaga människors fria känslor och upplevelser. Att styra hur människor i vårt land skall tolka och uppleva vad de uppfattar som traditioner är rent ut sagt övergrepp. Traditioner faller inte samman för att folket själva får tolka dem. Styrning av människors sätt att tolka och utöva kultur är övergrepp.

I klappjakten och övergreppen som SD bedriver ingår också att utestänga invandrare och människor med annan bakgrund. I detta kulturtyranni ingår också att styra utbudet på bibliotek. M, KD och L är inte oskyldiga utan har sett till att SD fått det spelrum som SD önskat sig. Skälet till att SD jagar övervakar kultur och jagar kulturmänniskor är enkel att beskriva. Kulturen och kulturmänniskorna har alltid ifrågasatt makt och överhet. Tillsammans med liberalism är kulturmänniskor något högernationalister helt enkelt inte tål.

Kan nästa steg vara att det skall bli olagligt att inte utöva vissa traditioner som SD anvisar såsom luciatvång och midsommartvång? Dem som har sovmorgon den 13:e december får böter för att de inte firar lucia som SD anbefaller? Kan vi få se bokbål kanske?

Ett parti med endast omkring tjugo procent av rösterna i ett riksdagsval kan inte klara av att styra en regering om inte denna regering med M, KD och L ställer upp på det. Det visar sig nu att M, KD och L inte alls har kunnat hantera regeringsbildningen som de trodde utan att bli dirigerade av SD. En röst på M, KD eller L blev en röst på SD.

Egen kommentar, Invandrare och människor med annat språk skall stängas ute, Villy Hansen.  Ulf Bjereld@UlfBjereld FILMPOLITIK. ”SD är emot en ”politiserad detaljstyrning” vid stödgivning till svensk film. Samtidigt vill SD att stöd ej ska ges för textning av svenska filmer till språk som är vanliga hos nyanlända invandrare, eftersom de ”ska ta seden dit de kommer”. Twitter, 2022-12-15.

Se; Filmpolitik Motion 2022/23:973 av Jonas Andersson m.fl. (SD) – Riksdagen

Egen kommentar, Folk i allmänhet är mycket besvikna för att inte få tolka kultur som de önskar de är därför inte ”vänsterliberala” för den skull, Villy Hansen.  Björn Söder (SD) 🇸🇪❤️🇺🇦@bjornsoder ”Vänsterliberalerna blir galna för att deras kulturpolitik ifrågasätts. Välkomna till den nya verkligheten! Ni kommer ifrågasättas och kulturstriden är ett faktum. Det är dags att högern nu gör upp med den förhärskande vänsterkulturen!” Twitter, 2022-12-14.

Egen kommentar, En tradition faller inte samman för att ett och annat undantag görs, Villy Hansen. Björn Söder (SD) 🇸🇪❤️🇺🇦@bjornsoder ”Lucia var en kvinna, har alltid enligt traditionen varit en kvinna i det svenska Luciatåget och bör således vara en kvinna även framgent! Bort med vänsterliberalernas nedmontering av svenska kulturvärden. Bra agerat från SD!” Twitter, 2022-12-13.

Egen kommentar, SD tål inga undantag från sina uppfattningar. Tradition faller inte samman för att ett och annat undantag görs, Villy Hansen. Björn Söder (SD) 🇸🇪❤️🇺🇦@bjornsoder ”Mycket bra av Region Gävleborg! Stor eloge till SD som stoppade detta förlöjligande av vår fina svenska tradition med att fira Lucia.” Twitter, 2022-12-13.

Egen kommentar, L sålde sig för en plats i regeringen. Å andra sidan gjorde även M och KD det samma, Villy Hansen. Magda Gad@gad_media ”Johan Pehrson gick alltså med på Tidöavtalet och att genomföra SD:s politik, för att få sitta i regeringen. Sedan kallar han SD brun smörja. Då mullrar Björn Söder på Twitter. Sedan ber Liberalerna om ursäkt. Inte för brunsörjan utan för de sagt så om SD. Är det rätt uppfattat?” Twitter, 2022-11-22.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.