Bestörtande åsikter

I detta något tragiska inlägg vill jag illustrera hur en reaktion och kommentar kan se ut när en högernationalist ger sig till känna. Det är med bestörtning och indignation jag ofta ser detta inträffa i vårt samhälle. Varsågod att läsa och begrunda.

Kommentaren till mitt inlägg, se  ”Traditioner reder sig själva 2023-01-08”

Globalisternas nyttiga idiot, är du bekant med uttrycket?
Jag tycker inte det verkar så.
Tycker du borde besöka ditt moderland och uppdatera dig!
Danmark har enligt många en betydligt sundare politik och synsätt vad gäller deras land, att bevara Danmark danskt!
Detsamma skall också gälla Sverige! Sverige har nog med utomvästligt födda, vi behöver inte sträva efter att göra Europa till ett Eurabia, det är tillräckligt med MENA folk redan!

Mitt svar idag 2023-01-09 till kommentaren

Din uppmaning att jag borde besöka mitt ”moderland” för att ”uppdatera mig” är insinuant. Din uppfattning om människor av annan nationalitet och kultur kommer väl till uttryck i dina kommentarer. Dem som delar dina åsikter om andra nationaliteter och kulturer är tyvärr inte en helt obetydlig del. Däremot är dem som inte delar dina åsikter och uppfattningar betydligt mycket större.

Genom att jag nu naturligtvis godkänner och besvarar dina kommentarer kommer detta inte att öka förtroendet för dig hos de allra flesta människor som läser detta.

P. S. Jag har för vana att oftast besvara och godkänna kommentarer även om de ibland möjligen borde ignoreras. Inte sälle faller då den som kommenterar i dålig dager och förtroendet dalar till botten för dessa kommentarer.

2 kommentarer

  1. Agneta

    Även nationalister som ger uttryck för åsikter kan få en massa olika benämningar.
    Avarter, lågbegåvade, förrädare, intelligensbefriade, rasister, SD -troll är inte människor är några exempel som finns att läsa på en del bloggar på Vk.
    Vill med denna kommentar belysa att otrevliga inlägg kan komma från fler än ”högernationalister”.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Din kommentar äger sin riktighet. Om uttryck för någons politiska åsikt benämns för exempelvis ”Avarter, lågbegåvade, förrädare, intelligensbefriade…” är detta en sammanblandning mellan sak och person. När man vill kritisera exempelvis höger- eller vänsters politik bör man naturligtvis argumentera inför och mot själva de faktiska argumenten som någondera sida framhåller och inte nedslående och förringande egenskaper hos personerna. ”Otrevliga argument” som du pekar på är angrepp på personerna och inte motangrepp på den politik som presenteras vilket förekommer från alla sidor. Genom att i första hand angripa personen minskar tilltron för kritiken avsevärt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.