Typisk SD-kommentar

I detta blogginlägg väljer jag att lyfta fram en mycket typisk SD-kommentar med mina svar. För många är detta blogginlägg sannolikt ytterst ointressant.

Kommentar till inlägget, Positiva listor, ”Hehe….den ordbajsande begåvningen från Danmark är igång igen. Bra att han verkar må riktigt riktigt dåligt av Sd:s framgångar, hoppas att han fortsätter med det.”

En kort och kraftfull kommentar är alltid stimulerande att få även om man inte på något sätt delar kommentatorns uppfattning. Denna kommentar kan förtjäna ett par reflexioner. Att jag kallas ”den ordbajsande begåvningen från Danmark är igång igen” säger naturligtvis en del även om den som avger kommentaren förutom att denna anser att mitt språk sannerligen är torftigt. Det får jag leva med. Däremot tycker jag illa om ordet ”ordbajsande” som jag tycker har en mycket låg valör.

Att så att säga må dåligt över att SD:s framgångar delar jag faktiskt med en näst intill en hel värld. Var inte orolig jag kommer att fortsätta må dåligt av sådana högernationalistiska framgångar.

Det kan vara på sin plats att påstå att en del av SD:s framgångar bland annat beror på att M, KD och L aningslöst eller tyvärr medvetet lyfte fram SD till att styr och dirigera regeringen i likhet vad som inträffade under 30-talet i Tyskland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.