Bilden talar tyst

Bilder är talande i sin tysthet och kräver inte det uttalade språket för att nå fram. Bilden kan få invändningar och mothugg och ser likadan ut för alla men alla ser den inte på samma sätt. Bilden är medierade vilket innebär att man kan vrida och vända den på olika sätt och se den från olika avstånd. Det går även bra att ta avstånd från bilden om man vill.

En talande bild.

Om man ser till staplarna på bilden bredvid. Hur blev de så? Är det vänsterns fel? Beror det på att det gått så kort tid? Kanske det är så att en SVT-journalist är köpt från något håll? Kan det komma ett påstående att bilden är fejkad? Kan det dyka upp en kunskapsförnekare och påstå något trovärdigt? Har det förekommit några andra bilder som tyder på liknande resultat?

Har jag ställt tendensiösa frågor? Skulle det endast vara rödgröna sympatisörer som visar sådana bilder? Hur många från det blå hållet skulle vilja visa en sådan bild?

Sannolikt skulle Björns Söder (SD) säga att bilden är vänsterorienterad? Det är den när det gäller mängden i färgskalan. Vad skulle Magdalena Andersson säga om bilden?

Skulle Ebba Busch säga att bilden visar att KD är störst?

 

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.