Folkutbyte

Folkutbyte borde inte vara något att skämta om. Det kommer ändå inte att bli av. Folkutbyte som högerradikala nationalister talar om måste ske rättvist och med försiktighet och hänsyn. Det är viktigt att om någon i en svensk familj byts ut skall hela familjen bytas ut på samma gång. Annars kan det gå som när fruar byter bort sin man mot en annan man varmed den utbytta mannen kan känna sig undanskuffad.

På vintern kan man byta ut ungjävlar som spränger postlådor och kastar sönder fönsterrutor med snöbollar till andra ungjävlar som är bättre uppfostrade. Frågan är då från vilken flyktingnation det går att få tag på hövligare ungjävlar.

Om man nu skulle bli utbytt kan man undra om vart man kommer att hamna efter utbytet.

Om man i stället för att byta ut lägger till blir det inget problem det blir bara fler människor. Skulle detta ske i avfolkningskommuner är det naturligtvis positivt när det öppnas servicebutiker, restauranger, rekrytering av hemtjänstpersonal och personal till äldrevården med flera.

Etiketter: ,

3 kommentarer

  1. Agneta

    Ser att ditt inlägg till viss del är satiriskt. För nog vet du att det du beskriver inte är det som avses med folkutbyte. En definition är denna:
    En etnisk förändring blir en naturlig följd av stor migration, och om denna stora migration till vårt land fortsätter finns en risk att ursprungsbefolkningen blir i minoritet.
    Det är vad som avses när folkutbytet diskuteras.

    • Villy Hansen (inläggsförfattare)

      Helt korrekt mitt inlägg är satiriskt. I egentlig mening blir inte et folk utbytt utan det skulle i så fall bli att de kan bli i minoritet. Folkutbyte är inte bara en retorisk hyperbol ”överdrift” utan även ett bedrägligt ord av en provocerande valör. Om jag inte minns fel så har höger nationalister i andra länder också använt begreppet ”folkutbyte”. Högernationalisterna har använt begreppet folkutbyte för att väcka provokation gentemot invandring. Kalla det för högernationalistisk eller fascistisk retorik. Dessutom tror jag att det använda begreppet från nationalisterna har minst två syften.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.