Avsluta experimentet

Några gör blågula politiska experiment.

Experimentet med högernationalism bör snarast upphöra. M-KD-L har låtit det svenska folket få vara försökskaniner i ett politiskt experiment. Som belöning fick de regeringsmakten. För M-KD-L var den näst intill ovärderlig. Det håller inte med att endast ”tycka lika” i det man tycker lika om för då får man med mängder av moralisk smuts och ohyra. För att bekämpa kriminalitet behövs inte den yttre högern utan det räcker med att bekämpa kriminaliteten. För att få ordning på invandring och integration behövs inte SD utan det räcker med att skapa en balanserad och riktig integration. Det handlar inte om höger eller vänster utan om rätt politiskt arbete. Jokersson och gänget har påpassligt nog bekänt färg genom gränslös skamlöshet.

Etiketter: ,

4 kommentarer

 1. Björn

  På vilket sätt skulle du skapa en balanserad invandring och en fungerande integration,om du fick bestämma helt själv?
  Nåt nytt under solen bör du ju ha i rockärmen som skiljer ut sig från 10- års bedriven invandring och integrationspolitik.

  • Villy Hansen (inläggsförfattare)

   Nej, det är faktiskt inte helt nädävndigt att ha egna eller bättre svar på förhållanden man inte delar uppfattning om. Balanserad invandring kan handla om hur många invandrare man kan ta emot och vilka invandrare men så krävs en organisatin och administration för detta som klarar uppgiften. Fungerande integration handlar om landets och den politiska förmågan ocg till delade resurser och både invandrarnas och den egna befolkningens värderingar och attityder.

 2. Drutten

  Ja jag kan hålla med dig. Tillika fick S behålla ststsministerposten när dom gjorde Kakabaveh nöjd. Så alla är lika goda kålsupare. För att inte tala om experimentet med den stora KRIMINELLA invandringen det om något har förstört landet. Där var det ingen måtta på experiment av landet. Men säger man det så blir man skälld för att vara rasist när man viĺl att alla invandrade KRIMINELLA ska utvisas. Och i samma andetag vill staten sparka ut rejäla och hederligt folk som arbetar och gör rätt för sig. Eller småbarn som bott här i nästa hela sitt liv. Släng ut de kriminella och låt hederligt arbetande folk stanna även om dom inte har asylsjäl. T ex Om 2000 kriminella utvisas så bör 2000 utan asylsjäl få stanna man byter så att säga ut kriminella mot hederligt folk som vill bidra till landets väl och ve. Men det går ju förstås inte då detta land hellre lägger resurser på kriminella av alla det slag. Men försent har syndarna vaknat. Såja…det var skönt att få raljera en stund så var midsommardagen räddad och gammal som jag är så tillhör jag dom som äter sill och potatis🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.