Köpa online kläder

Festivalhelgen, en galen enhet för nya kläder

 Ya, Festival tid, sin ar julen, och kom jul, hela min familj, i vår bil, gå till en galen enhet, som ingen familj gör, en galen enhet för klänningar.

 

Jag vet vädret sitt i våra gener, som vi fick från vår mamma, mig, min yngre syster och min mamma är typ tre änglar, vi tre titta jävla vacker, och vi är mer beroende av de kläder som vi var, så i denna galna enhet av oss, vi är här för att härja alla affärer och köpa alla klänningar vi vill, tillsammans med vår icke vårdslösa, strikt men kärleksfull far, som bara se till att ingenting går dåligt, och håller en nivå av kontroll i vår galenskap, och håller koll på finansmarknaden.

 

Min mamma är 43 år gammal, men hon ser trettio, hon är den vackraste kvinnor jag någonsin sett, och den viktigaste punkten i henne är, vad än genre av klänningar, what ever färg eller stil, passar henne utmärkt, ser det bra ut på henne. Och hon hatar för mycket smink, och hon använder aldrig hårda krämer och läppglans, men hon är förbaskat vacker utan dem,

 

Jag och min syster Alice, bara skiljs åt av två år, men vi gör ett bra företag, många saker är gemensamma mellan oss, och som några allmänna kläder storlek matcher oss båda, vi delar det också, men jämfört med mamma vi är inte den vackra, så vi lunga upp på vår make up kit, vilket gör oss ser underbar.

 

Tillbaka till resan där vi går till varje stor butik i huvudstaden och se kläderna, och vi tre hämmar butiken djurhållare så mycket, och komma ut med en enorm cover på klänningar, som automatiskt går till min far som räknar antalet inte balansen pengar beräkningen, och håller den säkert i bilen.

 

Vi slutar aldrig, se klänning eller gå för alla butik, våra inköp av kläder butik, när vår pappa kommer till oss och säger gjort, är pengarna slut, då vi försöker använda våra kreditkort också, men om fångsten, han ll upphöra den och säga att det räcker, spelar min mamma en andra fiol till honom alltid.

 

Således är detta vad vår galen enhet för kläder är, som vi är tre vackra kvinnor, som varje år gå bärsärkagång för nya klänningar.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.