Köpa online kläder

Jeans och kläder – En förutsättning för människohandel

 Jeans gjordes av Jacob Davis, Calvin Rogers och Levi Strauss väg tillbaka 1873. Jeans ursprungligen byxor som var gjorda av denim som var menade för arbetande människor. Det blev också mycket populär bland tonåringar. Det finns många typer av jeans och passar som finns på marknaden. Jeans finns i olika styckningsdelar som mager, avsmalnande, raka, boot cut, mamma-cut, moderskap, och blänk. Det finns många varianter i färg också. Men den blå jeans har varit populära och har varit synonymt med den amerikanska kulturen.

 

BLÅJEANS ursprungligen tillverkades i Italien och det senare blev mycket populär under det 19: e århundradet. Den denim byxor utbyts händer med hamnen i Genua och slutligen Genua marinen krävs tuffa tyg till sina sjömän och BLÅJEANS monteras räkningen perfekt. Solen och havet vatten naturligt blekt denim tyg. Jeans tillsammans med ljusblå batist skjortor blev uniform USA: s flotta. Den denim tyg kunde motstå den ordinarie slitage från att arbeta under extremt svåra förhållanden. Vid mitten av 20-talet boot cut jeans gjort sin närvaro så att det kan ge tillräcklig ventilation o sjömännen som arbetade i extremt varmare miljöer.

 

BLÅJEANS infördes också i fängelserna. Jeans var särskilt valts i fängelser som de var låg på underhåll. Förutom att jeans var idealiska för tuffa manuella arbeten som gjordes av de intagna på fängelset. Under sextiotalet jeans blev en mycket populär form av kläder och av sjuttiotalet jeans blev en stil uttalande.

 

Den typ av kläder som ett visst samhälle bär beror på många faktorer. För det första finns det några sociala faktorer är inblandade i att välja en viss typ av kläder och andra kläderna har att tjäna några grundläggande syftet till exempel om det kan bäras på vintern eller extremt fuktiga förhållanden. Vissa mänskliga raser bär mycket minimal kläder som är acceptabla i samhället. Kläder tjänar en grundläggande funktion att rädda vår kropp från hårda klimatförhållanden och det förhindrar också de skadliga gifter från att komma in vår kropp. Bortsett från att kläder skyddar oss från brännskador när du lagar mat eller ens skyddar människors liv i en industriell miljö.

 

Den typ av kläder varierar kraftigt det gäller social status och individuell smak. Kläder varierar också beroende på sitt yrke. Till exempel trafikpolis har en uniform som skiljer sig från marinen. Kläder tjänar också det grundläggande syftet med blygsamhet och kan också vara en återspegling av ett smaker.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.