Soffans träningsblogg - en blogg från soffliv

Söndag

Hej bloggen!

 

Sista dagen på veckan är här. Är det bara jag som inte märker någon skillnad på dagarna när man har semester? Hur härlig är inte den känslan? Älskar det! Det är en härligt solig dag idag och jag kom precis hem efter att ha hängt med Sandra vid sjön. Det märks verkligen när det är fint väder att fler än vanligt är hemma i sommar. Jag antar att Corona verkligen satt sina spår i turismen. Och det är väl bra att man tar sitt ansvar. Jag blir också hemma i sommar men det brukar jag vara. Jag har ju lilla Findus att ta hand om och det är svårt att lämna iväg honom mer än några dagar.

 

Åter till dagens träning. Jag har inte gjort mitt träningspass än men tänkte ge mig iväg direkt efter det här. Min träningsvärk från förra veckan har äntligen försvunnit så jag är redo för att känna mig mör i kroppen igen. Jag cyklade förvisso till sjön tidigare men det räknas väl mer som vardagsmotion än träning. Det blev nog ändå 5 km hemifrån och till badet. Jag köpte med mig lite vattenmelon med mig hem också så nu tänkte jag äta några skivor och sen bege mig till gymmet. Idag tänkte jag köra fokus på armar med lite vikter från gymmet.

 

  • 20 bicepscurls
  • 20 mountainclimber
  • 20 armhävningar på knä
  • 20 tricepslyft

Det blir dagens pass! Jag tänkte köra varje övning fyra gånger som vanligt med lite vila emellan. Sedan tänkte jag avsluta med hopprep och 10 burbees om jag orkar. Imorgon tänkte jag köra ett benpass igen. Jag delar med mig mer om det imorgon.

 

Trevlig söndag på er!

 

/ Soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.