Soffans träningsblogg - en blogg från soffliv

Träningsvärk och kanelbullar

Hej bloggen!

Det blev inget inlägg igår. Inser att jag är lite sämre på att skriva än förra året men gör ju det här för att det är kul så vill inte stressa och skriva om jag inte känner för det. Jag kan i alla fall lugna er med att jag har genomfört både ett armpass och ett benpass sedan jag skrev sist. Så herre jösses vilken träningsvärk jag har idag. Jag orkar knappt röra mig! Gårdagens benpass blev en kombination av olika övningar som jag tidigare testat på. Den här gången var jag dock på gymmet och kunde lägga på lite vikter. Det blev en himla skillnad dagen efter vill jag påstå. Jag körde inte alltför tungt och varierade mellan 10-20 kilo när jag gjorde squats och utfall. Det brände rejält i rumpa och ben! Här var passet som jag körde:

 

  • 20 utfall med vikter
  • 10 hoppsquats utan vikter
  • 10 squats med vikter
  • 10 burbees

Jag körde alla övningar fyra gånger och det brände rejält i slutet. Jag orkade verkligen inte hoppa hopprep efter utan det var för kämpigt i benen. Det känns bra att jag har någon form av benstyrka ändå när jag kan köra fyra gånger av övningarna även med vikter. Jag fick gå ner lite et sista varvet men klarade det utan att ge upp. Så stolt över min prestation!

 

Jag har också börjat se på min kropp att jag kört igång med träningen rejält och jag känner mig betydligt piggare än innan. Så härlig känsla! Nu ska jag möta upp en vän för fika på stan. Jag är så otroligt sugen på en islatte och en kanelbulle. En kanelbulle låter som ett utmärkt sätt att bota en träningsvärk med. Eller vad tycker ni?

 

Ikväll tänkte jag vila från strykepass men gå en timmes promenad för att hålla igång kroppen. Imorgon ska jag försöka hinna med ett pass med fokus på bål och mage. Hoppas att jag hinner klämma in det!

 

Trevlig tisdag på er!

/ Soffan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.