BIK-stjärnan jagas av flera klubbar

BIK Karlskoga fortsätter att imponera i Hockeyallsvenskan och en av spelarna som imponerar mest är Marcus Nilsson. Nu uppges den 21-årige forwarden vara jagad av flera klubbar i Elitserien. Karlskogaklubben fortsätter att överraska hockey-Sverige – trots att man faktiskt tillhört toppen i den nästa högsta serien de senaste åren. Under årets säsong har man länge slagits med Leksands om den översta tabellplaceringen. Många pekar även ut de nämna klubbarna Leksand och BIK Karlskoga som favoriterna till att knipa två av de tre direktplatserna till vårens kvalserie. Bakom skuggar flera lag, men främst är det Södertälje, Västerås och Djurgården som ville bland sig in den absoluta toppstriden. En av spelarna som imponerat mest i BIK Karlskoga är forwarden Marcus Nilsson. Under hela hösten har 21-åringen öst in poäng vilket förstås uppmärksammats av flera klubbar från elitserien. Om inte klubben tar steget upp till den högsta serien är det mycket troligt att Marcus Nilsson får uppleva elitserien live i någon annan klubbtröja. Det är framför allt tre klubbar som visat stort intresse för succéspelaren: AIK, Växjö och Färjestad. Precis som många andra talanger från Värmlandsregionen lockar det förstås med spel i Karlstads stolthet Färjestad. Under den gångna säsongen har talangen svarat för 34 poäng, vara åtta mål och 26 assist, på 35 matcher. Han är fortfarande fullt fokuserad på uppgiften att ta BIK Karlskoga till Elitserien, men är förstås medveten om intresset från klubbarna i den högsta serien. Enligt vissa uppgifter ska AIK redan presenterat ett kontraktsförslag till Marcus Nilsson, men hans agent vill inte uttala sig gällande intresserade klubbar – eller snarare vilka klubbar som visat intresse. Han berättar att det förstås finns stort intresse från andra klubbar när en spelare född 1991 producerar poäng i match efter match i Allsvenskan. På bet365:s hemsida hittar du hockey nyheter elitserien, och med många matcher kvar av årets säsong har Marcus Nilsson redan nu gjort tre poäng fler än vad han gjorde under hela förra året.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.