Tips om vår dagliga livsstil

En checklista över saker som varje hem borde ha

Av , , Bli först att kommentera 0

living-room-2569325_1920

När det kommer till vad som borde finnas i ett hem kan listan göras lång men det finns en del pinaler som av många anses vara nästintill oumbärliga. Dessa saker är snygga ur ett inredningsperspektiv men även ytterst praktiska att ha hemma. Om du kanske nyligen har flyttat hemifrån och ska inreda din nya lägenhet kan denna checklista vara bra att ha i bakfickan.

Gillar du bubbel? Att införskaffa sig en elegant champagnekylare kan vara väldigt passande om du planerar att ha bjudningar. Det ser väldigt elegant ut och kan ge en känsla av lyx.

Andra sätt att skapa lyx och glamour

Det finns många tekniker att använda dig av för att skapa en känsla av elegans. Bara en så enkel sak som att köpa riktiga tygservetter att duka med gör stor skillnad. Detta är ett särskilt bra tips för att servera en familjemiddag som dryper av lyx! Och det behöver absolut inte kosta mycket. I kombination med vackra champagneglas och kylare blir bordet värdigt kungligheter.

Praktiska saker

En annan sak som kan vara en fin detalj till hemmet är den klassiska träpallen. Du kan låta den användas till att sitta på eller placera vackra föremål eller växter på den. Pallen kommer förstås även till stor användning när du ska nå de högsta hyllorna. Har du råd köper du även gärna ett bord i trä – välj en nyans på träslaget som matchar väggfärgerna.

Att köra på ett wild card

Varje hem bör vara unikt och det bästa sättet för att uppnå detta är att prova något vågat. Det kan vara ett föremål eller möbel som ingen annan har och som gör ett bestående intryck när du får besök. Kanske har föremålet en speciell färg eller mönster? Eller en annorlunda funktion? Utforska vad du känner är rätt och våga sticka ut!

Konst

picture-frames-1149414_1280

Vi kan nog alla vara överens om att tavlor får väggarna i vårt hem att vakna till liv. Att köra på svartvit konst skapar en stilren och klassisk look. Med ett svartvitt motiv får du till en läcker elegans och kan sedan istället satsa på att lägga till diverse färgklickar i hemmet med hjälp av textilier eller udda föremål.

Något gnistrande

Avslutningsvis finns ett alldeles särskilt tips för att få ditt hem att sticka ut lite extra, nämligen något gnistrande. Hittar du ett föremål som glittrar lite grann blir det en fröjd för ögat, som gärna dras ditåt. Här skapas en lyxig wow-känsla. Varför inte en liten buddhastaty i guld? Ett silverglittrande broderi i mattan? Eller kanske målar du en hel fondvägg i bronsfärgat skimmer?

Detta är alltså några av de saker som kan vara trevligt att tänka på när du inreder ditt hem. Kom ihåg att våga vara unik och sticka ut – då blir ditt hem personligt och varmt!

Bli först att kommentera

Underbara Alla hjärtans dag presenter att ge till din käraste

Av , , Bli först att kommentera 2

valentine-3061479_1920

Valentindagen eller Alla hjärtans dag som vi säger i Sverige började vi fira i mitten av 50-talet. Det första Valentinkortet skickades av Valentin som led martyrdöden i Rom den 14 februari på 200-talet. Han straffades för att han hade ägnat sig åt att viga unga par emot kejsarens vilja. Innan han blev avrättad skrev han ett kort till sin käraste som faktiskt var dotter till kejsaren. Han undertecknade kortet med ”din Valentin” och detta blev då det första Valentinkortet. Man kan undra vad han skulle ha sagt om han visste att det i hela världen flera tusen år i framtiden skulle skrivas många, många fler Valentinkort. I flera europeiska länder började man fira Valentindagen redan på medeltiden, men i Sverige dröjde det alltså ända till 50-talet innan vi anammade denna tradition. I dag firar vi dagen antingen genom att ge bort blommor, kort eller små presenter till dem vi har kära.

Välj gåvor som skiljer sig från mängden

Butikerna svämmar över av färdiga Valentinpresenter med printade texter. Istället för att enkelt greppa tag på någon av dessa kan du välja en gåva med lite mer tanke bakom ifall personen som ska få den betyder något speciellt för dig. Om du vill visa dina känslor och vill att de ska avspegla sig i gåvan kommer här några tips på vad du kan ge.

 • Även om det kanske inte är så romantiskt så är en gåva som du vet att personen kommer att använda perfekt. Det betyder ju också att du vet vad din käraste använder och att du har lagt märke till det. Det kan till exempel vara nya strumpor av riktigt bra kvalitet som du vet att din käraste kommer att tycka om, men han/hon kanske inte unnar sig själv. Kanske har den gamla plånboken gjort sitt och din käraste har behov av en ny? Nya snygga sängkläder i hög kvalitet brukar också vara uppskattat. När man köper till sig själv väljer man ofta en billig kvalitet, men alla tycker om att sova i sköna kvalitativa sängkläder.

romantiska och fina foton

 • Finns det romantiska och fina foton på er? Varför inte beställa foton som förstoras och blir till snygga tavlor? Det går enkelt att beställa foton, förstora dem och få snygga tavlor online. Att ha en romantisk bild på er två på väggen är också ett knep för att hålla kärleken levande även de dagar då ni kanske är osams. Fina gemensamma minnen betyder mycket för förhållandet.
 • Känns det ibland som om din kära bryr sig mer om sina djur än dig? Acceptera det och beställ istället tavlor online med hennes eller hans häst eller hund. Med den gesten kanske din käraste förstår att du accepterar hennes kärlek till djuren men att det är du som är partnern i vått och torrt.

 • Att ge upplevelser har blivit mycket populärt de senaste åren. Här gäller det dock att välja rätt. Om din partner inte tycker om öl ska du givetvis inte ge bort en ölprovningskväll. Vad skulle din partner bli glad över? Kan det vara en matlagningskurs, keramikkurs eller en dag på ett spa? Det måste kännas att gåvan du ger är genomtänkt och att du har gett den för att du vet att din partner skulle bli glad.

 couple-2585754_1920

 • Om du har råd med det så är en resa vanligtvis den ultimata presenten. Kanske en weekendresa till någon storstad skulle passa? Om du inte är säker på att partnern kan få ledigt kan du ge ett presentkort med öppet datum så kan ni tillsammans planera datum.

 • Säg det med blommor. Finns det någon som inte blir glad över blommor? Även om det är den vanligaste presenten på Alla hjärtans dag är det också en av de populäraste.

 • Något handgjort är personligt och blir mycket uppskattat. Kan du sticka, virka, brodera eller snida något? Kanske täljer du i trä och kan göra ett vackert hjärta? Tänk efter om det är något du har talang för och gör presenten själv. Om du inte håller på med något praktiskt hantverk kanske du bakar eller lagar mat och kan överraska med en hemlagad 3-rätters middag.

 • Ett par tofflor som värmer passar både för henne och honom. De är användbara och visar en fin omtanke eftersom du inte vill att partnern ska frysa om fötterna. På samma sätt är en skön pyjamas en bra present.

Är det inget av tipsen som passar? Då får du ge dig ut i butikerna på jakt efter smycken, underkläder eller en slips. En enkel ros med ett vackert kort brukar också bli uppskattat. Det är alltid tanken som räknas och det viktiga är att du uppmärksammar din partner och visar både kärlek, respekt och omtanke. Även om partnern säger att han/hon inget vill ha finns säkerligen känslan innerst inne önskan om att bli överraskad med något.

Bli först att kommentera

10 tips för att hitta de bästa badrumsaccessoarerna

Av , , Bli först att kommentera 1

bathroom-1336167_1920

De flesta människor drömmer om att ha ett badrum som inte bara är bekvämt och funktionellt, utan som också är vackert och är en plats för njutning och avkoppling. Det kan vara anledningen till att hus- och lägenhetsägare väljer att investera tid och pengar i accessoarer speciellt anpassade för just badrum. Självklart är funktionen hos dessa tillbehör lika viktiga som utformningen och designen, även om de två ofta går hand i hand.

När man designar och inreder badrum behöver man ofta fundera på vilka detaljer och funktioner som är verkligt väsentliga och vilka man kan rucka på. Detta har naturligtvis att göra med både utrymme, budget och personlig smak. Innan du ger dig ut och bara blint inhandlar olika prylar för att skapa det perfekta badrummet kan det vara bra att stanna upp och fundera på vad du faktiskt behöver och hur olika detaljer kan kombineras ihop.
Hitta snygga badrumsaccessoarer till ditt badrum med vår praktiska guide och gör ditt badrum till din egen oas. Ska du sen satsa på att få ditt drömkök så kan du ha samma hållpunkter där och moderna kök har en bred variation av designs att välja bland, precis som badrum. De fungerar lika bra som tips på hur du får ditt drömkök.

 1. Sätt en budget

Innan du sätter igång är det viktigt att du vet hur mycket pengar du har att röra dig med, och vad din budget för projektet är. Detta gör att du kan välja de accessoarerna som passar både ditt badrum och din budget, och du riskerar inte att bränna hela summan på en enda grej (om inte det är tanken!). Sätt en realistisk och hanterbar budget för ditt projekt och hitta badrumstillbehör av god kvalitet och till överkomligt pris.

 1. Fundera på vad du behöver

Innan du börjar shoppa, se till att du vet vad du verkligen behöver. Titta på ditt badrum och kolla hur nya detaljer och accessoarer kan kombineras ihop med den utrustning och de möbler som redan finns på plats. Du måste dessutom tänka på att badrummet ska fortsätta vara funktionsdugligt och kunna utnyttjas av de personer som bor i bostaden utan problem. Köp inte massor med saker som du varken har plats eller användning för, utan fokusera på det som du verkligen behöver och vill ha.

 1. Stirra dig inte blind på trendiga märken

När man köper badrumstillbehör är det inte nödvändigt att tänka på varumärken och trendiga logotyper. Man kan lätt luras att tro att det populäraste märket är det bästa eller mest prisvärda, men det är inte alltid fallet. Titta på varje föremål objektivt och gör en egen bedömning och förlita dig inte på varumärkets rykte eller pris. Det viktiga är att de föremål du väljer passar just dig och ditt badrum och märket på produkten är i det här fallet sekundärt.

 1. Leta efter prisvärda föremål av god kvalitet

En vanlig missuppfattning är att när en produkt kostar mer betyder det att den är bättre. Det är helt fel eftersom det finns många andra variabler som avgör om det är ett bra köp eller inte. Så var en smart köpare och titta noggrant på föremålets detaljer och jämför med andra produkter inom samma kategori, för att hitta den variant som passar din stil och budget bäst.

 1. Jobba med det utrymme du har

Det gäller att köpa detaljer och produkter som faktiskt passar i det badrum du redan har, och som matchar rummets storlek. Det är lätt att dra iväg och köpa saker, möbler och accessoarer som är alldeles för stora för det utrymme du faktiskt har. Kom ihåg att det i slutändan ska vara användbara grejer som du tillför, och ett övermöblerat badrum gör ingen glad.

 1. Fokus på det nödvändigaste

Inte alla tillbehör är viktiga, och vissa accessoarer behöver inte köpas alls. När du slår till på en produkt, se till att du köper de nödvändiga grejerna innan du köper detaljerna och accessoarerna. Om du renoverar så fokusera på först på saker som handfat, kranar, duschar, golvavlopp och andra inredningsdetaljer som hör ett badrum till. Genom att fokusera på det väsentliga riskerar du inte att budgeten överskrids innan dessa saker hunnit inhandlas, och du försäkrar dig om att ditt badrum blir funktionsdugligt. Tänk också på att de olika produkterna ska passa ihop, och se till helheten och inte bara detaljerna.

 1. Satsa på passande kranar och duschmunstycken

Tänk på att dina kranar och duschmunstycken ska passa ihop med och matcha övrig inredning. Om du har valt ett badkar, handfat eller en duschkabin med strömlinjeformat utseende kan det vara snyggast att välja kranar som går i samma stil. Detsamma gäller om du har valt att satsa på mer sirligt utformade handfat, badkar, badrumsskåp och toalettstol, som då snyggast kombineras med kranar och munstycken i samma stil. Helhetsintrycket är viktigt även om varje detalj kan vara snygg och innovativ i sig.

 1. Satsa på neutrala färger och en klassisk stil

Genom att satsa på en klassisk bas och neutrala färger i ditt badrum kan du leka med detaljer och accessoarer för att skapa olika atmosfärer och till exempel för att följa årstiderna. Satsa på handfat, badkar, toalett och kakel i neutrala nyanser, och välj hellre trendigare färger och detaljer på de saker som är lättare att byta ut och förnya regelbundet. Både köksinredning och badrumsinredning kan med fördel dra åt det klassiska hållet utan att riskera att bli tråkigt.

 1. Belysning är A och O

Alla klassar inte belysning som en accessoar eller som en viktig detalj att lägga vikt vid, men speciellt i ett badrum har man mycket att vinna på genomtänkt belysning. I badrummet ska du duscha, kamma håret och kanske också sminka dig, och en belysning som går att anpassa efter det naturliga dagsljuset och tillfället är att rekommendera, gärna i form av en dimmer. Kombinera gärna större taklampor med mindre spotlights och infälld belysning ovanför till exempel speglar och handfat.

 1. Uppdatera med nya detaljer

När alla de nödvändiga detaljerna är på plats kan du lätt uppdatera ditt badrum efter säsong och humör med nya spännande accessoarer. Enkla sätt att skapa en ny känsla är genom att lägga till ny tvålpump, handdukar, mattor och duschdraperier, som tillsammans kan ge ditt badrum ett lyft och ett nästan helt nytt utseende. Placera en grön växt i ett hörn, äkta eller riktigt, och det ger en ombonad känsla.

När det kommer till badrumstillbehör och accessoarer ska du alltid väga funktionen mot priset och designen. Ett badrum ska vara funktionsdugligt, lättstädat och fylla sitt syfte. Detaljerna och accessoarerna ska passa ihop och skapa ett trivsamt helhetsintryck, och med rätt inställning har du alla förutsättningar att få det perfekta badrummet för just dig. 

Bli först att kommentera

Strumpbyxor – när skall man bära dem?

Av , , Bli först att kommentera 0

Strumpbyxor är ett evigt problem för de flesta kvinnor idag. Skall man bära dem, måste man och i sådana fall när? Vad är rätt och vad är fel? Detta är frågor som inte alltid är helt lätta att svara på och ibland finns det inte heller ett enda svar. För att underlätta för alla de kvinnor som hamnar i knepiga strumpbyxe-situationer kommer här en kort guide om hur och när strumpbyxor bör bäras.

Strumpbyxor

 

bildkälla-www.thefashionspot.com

Modet och sederna ändras

Tidigare har det inte varit någon tvekan om att kvinnor som varit klädda i kjol eller klänning också skulle bära strumpbyxor eller trikåer. Men precis som med allt annat i samhället så förändras seder och traditioner och detta gäller även bärandet av strumpbyxor. Idag är det inte alls lika självklart. Det går alldeles utmärkt att bära korta plagg och ha bara ben. Dels har vi blivit öppnare och mer accepterande, men det är också så att modet naturligtvis har förändrats.

Köpa strumpbyxor för olika events

Det är som sagt inte helt lätt att veta när man skall bära strumpbyxor och när man inte behöver göra det. Generellt sett kan man dock säga att det som gäller är att ju mer formell och konservativ en tillställning är, desto lämpligare är det att bära strumpbyxor. Det är onekligen så att de tillför ett visst mått av sofistikation till din klädsel.

En plats där man alltid bör överväga att bära strumpbyxor är när man är i kyrkan. Det spelar egentligen inte så stor roll varför man är där, men eftersom det är en konservativ miljö bör man respektera detta. Speciellt om man är i ett sällskap med människor man inte känner så väl. Detsamma gäller om man är inbjuden till någon typ av ceremoni, så som ett bröllop, ett dop eller en prisutdelning. Det är också traditionella tillställningar där man bör föra sig på ett visst sätt.

Ett annat viktigt tillfälle i livet då man bör bära strumpbyxor är när man skall på en arbetsintervju. Detta gör man för att visa respekt för den man skall träffa och för att göra ett gott första intryck. Chansen är ju dessutom rätt stor att de som utför intervjun innehar en högre befattning inom företaget och därmed troligtvis är lite äldre. Då kan det vara bra att klä sig lite mer traditionellt. Detta betyder inte att man alltid måste ha strumpbyxor på jobbet efter det – då får man helt enkelt följa den klädkod som gäller på arbetsplatsen.

Några tips för att hitta de perfekta strumpbyxorna är till exempel att alltid köpa strumpbyxorna efter att man bestämt vilken outfit man skall ha. På så sätt får man alltid strumpbyxor som går bra ihop med den övriga ensemblen när det gäller form och tjocklek. Annat man bör tänka på är vilken funktion strumporna skall ha. Behöver man till exempel använda stödstrumpor kan det vara bra att köpa ett par tjocka och mörka nylonstrumpor som kan dölja dessa när man skall klä sig fint. Det gäller helt enkelt att klä sig rätt när man använder strumpbyxor. De skall vara funktionella, och dessutom harmonisera väl med den övriga klädseln.

Vädret spelar roll

En annan faktor som avgör vilken typ av strumpbyxa man skall ha, är naturligtvis vädret och var tillställningen skall hållas. Är det vinter eller om man skall vistas längre stunder utomhus kan det vara klokt att skaffa sig lite tjockare strumpbyxor som i alla fall värmer litegrand. Vid sådana tillfällen kan det till och med vara bra att bära strumpbyxor, även om tillställningen i fråga inte är speciellt formell alls, mest för att kunna hålla värmen. Omvänt gäller naturligtvis om det är väldigt varmt ute, mitt under sommaren till exempel. Satsa då på ett par tunna strumpbyxor strumpor som ger så mycket svalka som möjligt.

För att sammanfatta kan man alltså konstatera att det fortfarande finns vissa speciella events och tillställningar där man bör bära strumpbyxor. Men naturligtvis finns det inget tvång och alla gör som de själva vill. I stort sett så är det precis som med andra klädkoder, de finns där för att ledsaga och guida, men måste inte efterföljas. Till största delen är de till för att gästerna skall ha ett hum om hur klädseln kommer att vara så att man inte dyker upp alldeles för överklädd eller underklädd. Man vill helt enkelt bespara sina gäster den genansen. I slutändan är det upp till var och en om man vill följa klädkoder eller inte, och hur man vill klä sig.

Bli först att kommentera

5 trendiga statement-accessoarer att älska i vinter

Av , , Bli först att kommentera 0

girl-1820122_1920

Även om sommar och sol är härligt på alla sätt och vis måste vi nog ändå medge att vinterhalvåret också det har sina tjusningar – åtminstone om du frågar oss som gillar mode och kläder. För det är ju faktiskt så att det är just denna tid om året vi faktiskt får möjlighet att bära vår garderob. Byxor, klänning, kappor, mössor och stövlar, det är bara några av alla kategorier av plagg och accessoarer som hör vintern till. Smycken och stiliga märkesklockor är även det statement-prylar som absolut har en viktig roll för din vintriga ”look”.

Kända designers presenterar sina imponerande verk på vintercatwalken och dessa skapar de trender som vi ”vanliga” klädälskare anammar när vi shoppar inför vintern.

1. Bli stilfull med eleganta handskar

mittens-1177211_1920

Handskar är en typ av detalj i vår klädsel som funnits sedan urminnes tider och på så vis även är en typ av statement-plagg som dessutom berättar för oss om spännande historiska epoker. Till en början var den klassiska handsken faktiskt främst ett plagg som användes av soldater eller höga adelsmän för att senare framåt 30-talet bli en typ av glamour-statement, då framför allt inom filmvärlden med alla vackra skådespelerskor. Under ”The golden days” var det långa handskar, precis så att de täckte armbågen, som användes av damerna till sina vackra aftonklänningar och framåt 50-talet vände modet snabbt till en trend att bära korta handskar. De korta handskmodellerna kunde vi sedan se återuppleva sin trendboom på 80-talet då stil-ikoner som Madonna bland annat bar läckra handskar under sina shower.

Nu är dock tiden inne för den tidiga Hollywood-glamouren att åter inta scenen, det är nämligen långa handskar som gäller i vinter för den som vill anamma trenderna. Kanske dock mer för ett utomhusmässigt bruk, vilket man ändå får se som en fördel då man kan fortsätta att bära upp snygga märkesklockor under handskarna. 

2. Låt ankelhöga sneakers bli dina all around-skor

shoes-1516579_1920

Vem har sagt att man måste bära klack för att känna sig uppklädd och stiligt stylad? Missa inte vinterns heta sneakertrend – de ankelhöga modellerna som de flesta av marknadens stora designers visat upp på modescenen. Dessa snygga men även bekväma skor är utmärkta som all around-skor under vinterhalvåret och med en extra varm innersula behöver man inte oroa sig för kylan. Passar lika utmärkt till slitna jeans som strumpbyxor och kjol!

3. Oversized scarf – en tidlös klassiker

beautiful-1868701_1920

Lenny Kravitz gjorde verkligen den voluminösa scarfen till en statement-accessoar när han fotades av papparazis promenerandes med en scarf i storlek lik en större filt. Den här säsongen är ”filten” ännu levande som trend-accessoar och den ska helst bäras utanför din kappa för att skapa bästa looken. Använd gärna lite bohemiska eller assymetriska mönster för att skapa kontrast i din utomhus-outfit.

4. Skaffa en elegant damklocka

watch-397227_1920

Ett riktigt snyggt armbandsur dam hör hemma på varje kvinnas hand och kan definitivt ge det där lilla extra till din look. Utgå från din egen stil och vardag när du har bestämt dig för att skaffa en elegant damklocka till vintergarderoben. Bär du en ganska uppklädd stil i vardagen är det så klart riktigt snyggt med ett lyxigt armbandsur för dam med detaljer som exempelvis strass eller stenar, medan en mer sportig stil med fördel bärs upp med stilrena klockor för dam. Klockor på nätet brukar generellt sett vara lite billigare än ute i butik så ett hett tips är att kika runt på olika återförsäljares webbshopar.

Man kan även utforska tips för att hitta kvalitetsklockor på modebloggarnas sidor, här finns oftast inspiration och även detaljerad information kring modeller och märken under klockor dam.

5. Slå på stort när det vankas fest

party-146582_1280
Våga sticka ut på festen helt enkelt! I mörk vintertid gör små detaljer oss glada och varför inte lyxa till festtillfällen med en extraordinär look, bär dina stora och vågade smycken och fega inte ur när du väljer rätt festblåsa. Sluta tänk för mycket på vad andra tycker om din stil, är det fest så är det fest och klär man upp sig lite extra blir feststämningen på topp. Vi behöver dessutom känna oss extra vackra om vintern då mörkret lätt kan bli deprimerande i längden och när vi bär våra finaste plagg känner vi oss snabbt tillfreds och motiverade!

Bli först att kommentera

Vad säger din klocka om dig?

Av , , Bli först att kommentera 1

business-man-1385050_1280

I alla tider har människor försökt läsa av varandras personligheter baserat på exempelvis vilket stjärntecken man är född i, vad för typ av hund man äger eller vad man har för musiksmak. Vidare har liknande slutsatser dragits efter både klädstil och kroppsspråk, men om det är något som verkligen lyser igenom för folket så är det valet av klocka. En klocka fyller en större funktion än att bara tala om tiden. Den säger också mycket om ens personlighet och är en viktig accessoar som avslöjar vilken stil bäraren har. Det finns mängder av olika typer av klockor som har olika specialområden eller fyller olika funktioner. Några exempel är klockor som används i samband med sport och märkesklockor. Dessutom kan de vara tillverkade i allt från guld, silver och stål till plast och gummi.

Detta säger din sportklocka om dig

Innehavaren av en sportklocka är en aktiv person som gillar att hitta på saker och vistas mycket utomhus. Personligheten präglas av rastlöshet och nyfikenhet. Ägaren av en sportklocka älskar att resa, vara med om nya äventyr och träffa folk från hela världen. På grund av rastlösheten är personen ständigt på jakt efter nya adrenalinkickar. Personen älskar utmaningar, är envis och ger därför inte upp förrän uppgifterna är avklarade. Det gäller både de psykiska och de fysiska.

Detta säger din märkesklocka om dig

Om du föredrar märkesklockor innebär det troligen att du är en talangfull och framgångsrik person, som gillar att sätta lite extra lyx i vardagen. Som person är du målmedveten, passionerad och har ett öga för stil. Du gillar att drömma stort och lyckas många gånger dessutom att nå ditt mål. Du bär märkesklockor för att se cool ut, vilket är något du lyckas med. Du uppskattar när du lyckas med din stil eftersom du älskar att synas och att stå i centrum. Du lägger mycket tid på detaljer och är väldigt medveten om ditt utseende.

Detta säger din udda klocka om dig

Personer som väljer att bära herrklockor med en udda estetik anses vara kreativa och riktiga tänkare. Du vill sticka ut ur mängden och ge rum för den personliga stilen, eftersom att se ut som alla andra skulle vara en mardröm. Det kan handla om att bära armbandsur i annorlunda färger eller klockor i fel storlekar. Personligheten hos dessa män präglas av eftertänksamhet och de har många tankar och grubblerier. De filosoferar mycket kring livet, drömmer stort, lägger mycket fokus på sina känslor och försöker ständigt förmedla sina budskap.

Detta säger din klassiska klocka om dig

Klassiskt designade klockor är de som aldrig blir omoderna, utan präglas av ett tidlöst yttre som passar till alla situationer. Klockan går i stilrent silver eller guld, med inte allt för många detaljer och funktioner. Personen som bär den klassiska klockan är artig och okomplicerad, samtidigt som denne värnar mycket om människorna i närheten. Stilen är bekväm och avslappnad, men ibland även klassiskt elegant. Du har lätt för att anpassa dig till alla typer av situationer och passar bra ihop med alla människor.

Detta säger din moderna klocka om dig

Det finns personer som alltid ser till att vara först med allt, då räknas även innehavandet av den senaste klockan med. Det spelar ingen roll om det handlar om digitala klockor eller märkesklockor, så länge det är något nytt och trendigt på marknaden ser personen till att skynda sig att köpa det. Personligheten präglas av en enorm ledarförmåga, vilket gör att du gärna tar på dig ansvaret för olika situationer och alltid har läget under kontroll.

Hitta din klocka på nätet

Ett tips för att köpa kvalitetsklockor, oavsett vad det är för typ, är att leta efter klockor på nätet. När du köper klockor online hur du ett större utbud, du kan enkelt skifta mellan hemsidorna och slipper dessutom att trängas bland andra människor i en butik.

Eftersom en klocka säger så mycket om din personlighet vill du vara säker på att hitta den rätta klockan, som verkligen återspeglar vem du är. Då är det fördelaktigt att kunna söka hemifrån i lugn och ro.

Det gäller att söka tills man hittar

För att lyckas hitta en klocka som fyller de rätta funktionerna, har den rätta prisklassen och som, viktigast av allt, är representativ för din personlighet krävs en del tid. Kom dock ihåg att det verkligen är all mödan värd när du väl lyckats hitta den rätta klockan för dig. Lycka till med sökandet! 

Bli först att kommentera

Hej världen!

Av , , 1 kommentar 0

Välkommen till Västerbottens-Kuriren – Bloggen. Det här är ditt första inlägg. Redigera eller radera det. Sen är det bara att börja blogga!

1 kommentar