Företagsidé med tuggummi-feeling

Idag ringde en god vän och presenterade en affärsidé för mig.

– Och så startar vi eget ihop, det blir hur bra som helst!

Jag kände inte att just den idén var något för mig, men vi pratade vidare och allteftersom poppade nya uppslag på tänkbara företagsetableringar fram, alla med stark lokalanknytning. Och precis som en irriterande melodi man får på hjärnan och inte kan sluta nynna på, eller ett tuggummi som kladdar sig fast och vägrar släppa taget om underlaget så hänger sig företagandetanken kvar. "Kanske det vore något ändå" tänkte jag när jag stekte pannkakor till familjen till middag.

Jag får väl anmäla oss och någon av våra företagsidéer till Centerpartiets tävling? Vinner vi så är det väl bara att tuta och köra!

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.