Surströmming och allsång!

Härlig kombination, eller hur? På fredag (20/8) kl 17-20 på Hotell Vännäs är det Sverigepremiär – After work med surströmming och allsång! Gun Rehnman och Anders Östman spelar och sjunger.
Allt detta till det facila priset av 50:-/person, välkommen dit!

Arrangörer är Centerpartiets Vännäskrets i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Det blir en kort presentation av kandidaterna på Centerpartiets fullmäktigelista och riksdagskandidat Tomas Mörtsell finns på plats, men det blir inga politiska tal. Det handlar helt enkelt om att träffas på ett lite annorlunda sätt!

Och det kommer såklart att finnas annat än strömming för de som så önskar, men för mig blir det absolut strömmingen. Vi har redan hunnit med två surströmmingsmiddagar i sommar och fler lär det bli innan vintern kommer…

 

 

Etiketter: , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Ta tillfället i akt och kom till Hotellet för att äta surströmming /eller annat) tillsammans med andra glada människor! Du är kanske ensam i familjen som äter denna delikata rätt, nu får du vara i sällskap med andra likasinnade! Delar du inte vår politiska uppfattning, strunta i det! Tänk på surströmmingen! Känner du inte redan nu hur du längtar efter den?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.