Imorgon är sista dagen…

Fortfarande inte säker på hur du ska rösta? Jag har sagt det förr och jag säger det igen – det allra viktigaste är att du faktiskt använder din rätt att rösta, och även om det kan kännas svårt att välja, svårt att sätta sig in i olika frågor, så rösta så gott du kan. Fatta beslut utifrån det du vet istället för att avstå att rösta på grund av det du INTE vet. Och glöm inte att sätta ett kryss på valsedeln, även om det är första namnet på listan som du vill ge din röst så ska krysset sättas dit!

Imorgon är valet ditt, och kanske är det så att Centerpartiet är värda din röst. Jag hoppas naturligtvis att det ska vara det, både till riksdag, kommun och landsting. Själv kandiderar jag för Centerpartiet till Vännäs kommunfullmäktige, står som nummer 6 på listan och vill gärna ha ditt kryss. Vännäscentern är fulladdade med idéer för Vännäs, hela kommunen, både tätort och landsbygd. Där har vi vår styrka.

Alla har vi en dröm. Stor eller liten. Gemensam eller helt egen. Vågad eller försiktig. Drömmen om det första riktiga jobbet. Eller om ett eget företag. Om att rädda klimatet. En dröm om en bättre, tryggare framtid. Då kan du ge drömmen en chans. Om du röstar på Centerpartiet.


 

Etiketter: , , , , , ,

8 kommentarer

 1. Margareta Vigren

  Fantastiskt Stina! Att du är i valrörelsen fast du fysiskt är ”over there”. Det var full rulle i Vännäs idag. Många kandidater var ute. Nån timme grillade vi hamburgare och gav bort till hugade väljare. Vi var många kandidater som delade ut material. Det var många samtal mellan medborgarna och mellan kandidaterna, även över blockgränserna. Jag imponerades personligen av en ung tjej som ännu inte uppnått röståldern, som gått med i KD för att hennes politiska intresse väckts, medans hennes kompis gått med i C i Umeå. De hoppas lära sig mkt till nästa val 2014! Lycka till!
  Vi ses på valvakan!

 2. Stina Jansson

  Svar till Margareta Vigren (2010-09-18 16:32)
  Hej Margareta! Låter trevligt med kandiderandet, försöker hålla lite koll på vad som händer hemma även om internet-tillgången varierar beroende på var jag befinner mig för tillfället.

  Just nu är jag hos en kompis i North Carolina och hälsar på, imorgon åker vi upp till Washington D.C. för nästa konferens. Så det blir ingen valvaka för mig! Hoppas att ni andra får en trevlig valdag och valvaka, hälsa allihop så gott från mig, jag håller tummarna!!

 3. Rune

  Riksdagen – 1.9
  Västerbotten -4.4
  Vännäs -4.6
  Svenskarna, västerbottningen och vännäsborna har sagt vad de tycker.

  lycka till

 4. Väljaren

  Folket har sagt sitt om Centerpartiet (och de andra också för den delen). Centern har fått sota för att de offrat sin egen politik på moderaternas altare. Maud var besatt av makt och en ministerpost och nu kommer betyget från väljarna. Ingen känner igen centerpartiet längre, det har övergett sin egen ideologi och sina egna värderingar. Vem vill rösta på Centerna och Maud när man bara får Moderaterna och Reinfeldt!

 5. Rune

  Ja du ser ”väljare” det har redan börjat slokna från koskällan hos alla dessa centerbloggare.
  hade inte Moderaterna stödröstat på Centern hade de varit ur Sveriges Riksdag idag.

 6. Stina Jansson

  Svar till Rune (2010-09-19 23:59)
  Det är klart att det är ett nedslående resultat men det var vi ju ändå till viss del beredda på med tanke på opinionsmätningarna.

  Nu gäller det att utvärdera, lägga upp nya planer för politiken och jobba framåt. Så jag tackar så mycket för lyckönskningen Rune.

 7. Stina Jansson

  Svar till Väljaren (2010-09-20 22:03)
  Uppenbarligen var det fler i detta val som sympatiserade med allianspartierna M, C, Fp och Kd än den rödgröna alliansen, och det finns fler partier än C som kommer att få analysera ett nedslående valresultat. På grund av Sd:s inträde blir det dessutom ett minst sagt komplicerat parlamentariskt läge.

  Så jag tror att det är klokt att ta det lugnt med analyserandet tills vi har ett slutgiltigt valresultat och har smält detta lite grann. En sak är i alla fall säker, C har inte övergett sin ideologi och sina värderingar!

 8. Stina Jansson

  Svar till Rune (2010-09-21 13:00)
  Jag förstår att du är besviken över att Centerpartiet finns kvar i Sveriges riksdag och med all sannolikhet i Sveriges regering.

  ”Slokna från koskällan” gäller i alla fall inte på min blogg Rune. Eftersom du verkar läsa min blogg flitigt så vet du naturligtvis att jag har varit bortrest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.