Äntligen hemma!

Nu är jag tillbaka efter lång bortavaro och lång flygresa hem. Man blir ganska mosig efter många flygtimmar och 6 timmars tidsskillnad österut eftersom man då tappar timmarna (och nattsömnen!). Dessutom kan man lugnt säga att väderleken skiljer en hel del! Vi hade 34-35 grader i Texas, ett par grader svalare i Durham, och ungefär som svensk högsommar i Washington D.C. Inomhus var det dock en annan temperatur eftersom de kör air condition för fullt så man huttrar och får dra på sig flera lager av sommarkläderna…

Det känns skönt att vara tillbaka hos familjen och i vardagen. Och även i politiken där det ser ut som att det blev en plats för mig i fullmäktige, om ingen under mig på listan har kryssat sig in! 6 mandat blev det för C och även om valresultatet inte precis är det jag hoppades på så är det bara att analysera detta, ta med sig erfarenheterna och jobba vidare. Vi har många bra idéer för Vännäs att förverkliga så det är bara att hugga tag i dem en efter en.

Det är också på sin plats att gratulera moderaterna som har ökat markant i både kommun, landting och riksdagen, mycket imponerande, grattis! Och något vi alla kan glädja oss åt är en ökning i valdeltagandet, från 78,7% 2006 till 82,8% i år i Vännäs kommun och från 82,0% till 84,6% i hela riket.

Nu är det dags för lite fredagsmys med familjen, på återhörande!

Etiketter: , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-09-24 22:03)
    Tack Kalle, men jag antar att du menar Strand och inte Berg!? 😉

    Det är verkligen skönt att vara hemma igen. Det är häftigt att få åka iväg på riktigt inspirerande resor men hemlängtan blir väldigt påtaglig efter några dagar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.