Mp och makten

Jag försöker efter hemkomsten från USA att läsa ikapp så gott jag kan kan och har tid till på nyhetssajter av olika slag. På Newsmill hittade jag följande om Mp och deras roll i eftervalsdebatten – Fredrick Federleys inlägg "Maria Wetterstrand, det är du som har vågmästarrollen". Han menar att Maria Wetterstrand och Mp nu ger SD en tung position i form av vågmästare i stället för att själv ta det ansvaret. Federley skriver bland annat:

"Jag får en olustig känsla av att det är den egna viljan att bli minister och därigenom behålla en position i det politiska livet som ligger till grund för Maria Wetterstrands hållning snarare än att faktiskt nå en lösning som är ansvarsfull och bra för landet. Mp:s båda språkrör kommer vid nästa kongress att lämna sina positioner enligt miljöpartiets egna regler och möjligheten framöver till ett stort politiskt inflytande kräver en ministerpost."

Tänkvärt.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.