Angenämt slit!

Ikväll har vi haft fullt upp med att ta hand om svampberget som maken kom hem med i eftermiddags! Själv hade jag tillbringat eftermiddagen på barnkalas och synen som mötte mig när jag klev in i köket var rätt sensationell – jag har aldrig sett så mycket trattkantareller på en och samma gång! Det var en gigantisk hög på diskbänken och även om det var relativt lättrensat så har det tagit ett tag. Både köksbordet och ytterligare ett bord av samma storlek är helt täckta av trattisar, en härlig syn! Så nu är det bara att stuva in skogens delikatesser i skafferiet.

Det var lättplockat tydligen, svamp precis överallt, så det blir nog fler besök i svampskogen!

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Katarina Hampusson (2010-09-26 23:27)
    Jodu, det låter smaskigt det! Den här laddningen räcker till allt det och lite till. Jag ska kolla hur det ser ut i umgängeskalendern, kanske ramlar det in en middagsinbjudan framöver… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.