Kryssglädje!

Idag blev resultaten i kommunfullmäktigevalet klara – 6 mandat till Centerpartiet istället för tidigare 8, och de som tar dessa platser i fullmäktige blir också de 6 översta namnen på vår lista (Åke Sandström, Anna-Lena Schulz, Ulf Eriksson, Margareta Vigren, Sixten Jonsson och så jag själv). Även om totalresultatet för för C var mindre kul så var personkryssen desto roligare! Jag hade inte särskilt höga förväntningar när det gällde antalet kryss, jag hade helt enkelt ingen aning om vad jag skulle kunna vänta mig. 10-15 kryss kanske från de närmast sörjande…  😉

43 kryss blev det till slut, och jag är otroligt glad och stolt över att ha fått det förtroendet från så många väljare, jag ska göra allt jag kan för att leva upp till det! Stort tack! Jag kommer att arbeta för att driva de frågor som jag har lyft här på bloggen tidigare och ytterligare frågor som kommer upp efter hand. Jag kommer definitivt att fortsätta blogga framöver och tar gärna emot synpunkter och förslag från er som läser. Det finns mycket att göra i Vännäs för att utveckla vår kommun!

En annan sak jag gläds åt är att så många av kandidaterna på centerlistan fick bra utdelning i kryss-sammanställningen. Det visar att vi har en stor bredd, och bredd även i toppen, med flera starka toppnamn som har stort stöd bland väljarna. Inte oväntat fick Åke flest kryss (117 st), och efter honom en trio med fina siffror: Ulf – 72, Anna-Lena – 65 och Sixten – 51. Nu är det jobba framåt som gäller och det ser jag fram emot med stor tillförsikt!

På återhörande och god kväll!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.