Akademikerhumor…

…kan låta motsägelsefullt men det existerar och idag gapskrattade jag och några av mina kollegor så att det pep i luftrören åt detta klipp!

http://chibis.overstream.net/swf/player/oplx?oid=msuzipe7ngux&noplay=1

Kanske inte riktigt lika roligt för den som inte jobbar inom universitetetsvärlden och blir överöst med dessa begrepp, men se klippet ändå, för säkerhets skull. Kanske blir det ett gott skratt precis som för oss!
 

4 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2010-12-16 10:56)
    Jaha, där ser man, kul att du också fick en rolig stund!

    Men det är ju inte bara en humoraspekt i detta utan en del allvar också. Det gäller att man både inom akademin och den kommunala sektorn (och sannolikt även andra områden) håller blicken stadigt fäst vid det som är verkligt viktigt för verksamhetens utveckling och inte fastnar i detaljer som visserligen är krav som i något läge fastställts men som faktiskt går att komplettera med om det skulle anses nödvändigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.