Torka tårarna SD!

Igår svarade Magnus Andersson (C) på ett debattinlägg som sverigedemokraten William Petzäll, riksdagsledamot och förbundsordförande för Sverigedemokratisk ungdom, skrivit på Politikerbloggen.se. I sitt inlägg ondgör sig Petzäll över det politiskt korrekta debattklimat som råder i Sverige och anser att detta allt för länge har fått sätta gränsen för vilka frågor som får diskuteras och vilka heliga sanningar man tvingas förhålla sig till för att undvika att bli stämplad som något man inte är.

Magnus replikerar att det är dags för SD att torka tårarna, sluta gnälla och börja försvara sina åsikter istället för att gnälla över att någon kritiserar dem ibland! Han vågar dessutom gå rakt på pudelns kärna, och skriver bl.a. följande:

Den svenska debatten kring invandringspolitiken har blivit väldigt polariserad, men det är fortfarande viktigt att se skillnaderna. Svensk invandringspolitik är ett problem, det stämmer. Men det är politiken som är problemet, inte människorna som kommer hit. Det är här Sverigedemokraterna kliver snett. Genom att attackera människorna som kommer till Sverige för att skapa sig ett bättre liv, ett liv utan fattigdom, krig och svält, så attackerar man också den grundläggande tanken om alla människors lika värde. Väljer man att driva en sån politik så får man också acceptera att den kommer att kritiseras.

Kloka ord.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Lotten Lindström

    Amen. Det är dags för SD att sluta gnälla, så fort de får lite mothugg. De behöver inse att de inte kan spela ut martyrkortet hur många gånger som helst innan de till slut bara uppfattas som lipsillar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.