Solig söndag i sandtaget!

Idag har det varit fantastiskt härligt väder och vi har haft en heldag i sandtaget på andra sidan berget vi bor intill. Ett populärt tillhåll för många den här tiden på året.

Jag älskar verkligen senvintern och de första veckorna med vår-känsla! Våren liksom kryper in under huden på mig och fyller mig med en härlig vetskap om att varmare och ljusare tider är på väg, en riktig lyckokänsla! Nu, när solen värmer och det droppar från taken och man kan vara ute en hel dag utan att oroa sig för vita frysfläckar på barnens kinder och stelfrusna tår och fingrar, nu vaknar livsandarna på allvar.

Det börjar dra ihop sig till ett vårskri…

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.