En uppvaktning på Internationella kvinnodagen…

…har jag deltagit i ikväll, på lokal nivå.

Centerpartiet och Centerkvinnorna har som tradition att lokalt uppmärksamma kvinnor som driver företag i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars, och 2011 är inget undantag. Ikväll har jag och några av mina C-vänner uppvaktat Kathrine Jonsson på Hotell Vännäs med blommor, tårta och diplom för att visa vår uppskattning för det hon bidragit till i och med sitt företagande. Tack Kathrine!

Kvinnligt företagande har ökat de senaste åren, och mångfalden i företagandet har påverkat näringslivet positivt. Centerpartiet vill att den här trenden ska fortsätta och ser gärna att kvinnor syns mer som företagare. Och det är otroligt glädjande att vi för varje år får fler företagsamma kvinnor att uppmärksamma!

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.