Blogguppdatering och tunga andetag…

Även om det sägs att tiden går fort när man har roligt så upptäcker man rätt snabbt att den går snabbt även när man inte har roligt. Eller när roligt och mindre roligt blandas i en salig röra. Det blir nästan en lätt bisarr blandning när oerhört tragiska händelser av olika slag och av olika omfattning spränger sig in i tillvaron, helt utan vare sig förvarning eller pardon. Sådana händelser får nog de flesta att tänka över sina livsval både en och två gånger, så även jag.

I vanliga fall tar jobbet upp större delen av min vakna tid, även när jag inte jobbar eftersom sånt som rör jobbet lätt invaderar tankarna även när jag är ledig. Familjeliv, socialt umgänge och mycket annat spränger sig ändå in här och var, och det måste det ju få göra för vad vore livet annars? Men just denna vecka är situationen faktiskt den omvända eftersom jag är bortrest tillsammans med min dotter, som delvis går i skola på annan ort – de här dagarna är det umgänget med henne som dominerar, och jobbet som försöker spränga sig in här och var.

Med ganska varierande framgång. Just ikväll kollar jag bloggar och lyssnar på dotterns snusande andetag. Hon är härlig att vara tillsammans med även när hon sover.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.