Kvällskaramell

Förutom att läsa nyhetssajter, bloggar och lyssna på dotterns snusande – helt enkelt sånt som inte ens med lite god vilja går att sortera in i kategorin Jobb, har jag även länkat mig kors och tvärs genom Spotify och allt härligt som finns att hitta där.

Spotify är härligt organiserat, eftersom man hela tiden söker sig vidare och upptäcker nytt, gammalt eller nygammalt. Ibland hamnar man i en musikalisk gottpåse där alla låtar man startar upp är sånt som man inte hört tidigare men gärna vill höra igen. Och så finns det artister och låtar som man inte hört på evigheter, och så helt plötsligt är de bara där. Den här var till exempel otippad. En riktig kvällskaramell helt enkelt.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Maria Holmlund (2011-03-22 23:23)
    Ni får väl i rättvisans namn göra en mixad spellista så att hela familjen får sitt… Eller köpa fyra par hörlurar så kan ni allaspela samtidigt utan att störa varandra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.