Dags att sova, men jag har sån hemlängtan…

Presentationen är avklarad och den nästintill obligatoriska Welcome reception så här på konferensens första dag likaså. Jag borde verkligen gå och lägga mig men jag längtar hem så himla mycket. Att surfa runt på vk.se känns faktiskt som att det hjälper lite. Men bara lite…

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Stina Jansson

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-06-07 01:26)
    Verkligen, särskilt när man är ute och reser utan resesällskap (som jag gör nu). Då blir det lite extra ensamt när det hektiska programmet man är upptagen med på dagtid är slut och man kommer upp till ett tyst och tomt hotellrum.

    Ibland får jag höra inför en resa att ”passa nu på att ta hand om dig, bara ha det lugnt och skönt, och inte behöva få nattsömnen störd av att trängas med småbarn och nallar!”. Och visst, en natt med ett (eller två!) små barn som ”gäster” i föräldrasängen är väl inte den bästa nattsömnen man kan få, men rätt mysigt ändå.

    Nu har jag bara en natt kvar här i Berlin, och om jag hade någon av mina småskruttar här skulle jag gladeligen trängas…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.