Vännäs-Centern på Twitter!

Som första Vännäs-parti har Centerpartiet gjort debut på Twitter! Det känns naturligtvis jätteroligt att vi steg för steg breddar våra kommunikationsvägar och etablerar nya kanaler för information, nyhetsuppdatering och dialog. Vi heter @VannasCentern på twitter, hoppas att vi råkas även i detta medium!

Det här med kommunikation och dialog är något vi jobbar mycket målmedvetet med sedan en tid tillbaka. Dels har vi vår kontinuerligt uppdaterade hemsida där vi lägger ut info om träffar och arrangemang, motioner, interpellationer, mediarapportering, politiska visioner och mycket mer, men sedan det senaste året även facebook och nu Twitter. Bloggar har vi ju sedan tidigare, framför allt är det jag och Ulf som skriver.

Allt för att öka insynen i hur vi jobbar och dialogen med medborgarna och våra medlemmar!

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.