Kickstart!

Jaha, så var första jobbdagen avklarad, skönt att vara tillbaka i hetluften efter en lång och välbehövlig ledighet! En ledighet som jag aldrig skulle unna mig själv om jag inte haft barn som jag verkligen vill ska få vara lediga under jullovet. Några dagar in på ledigheten insåg jag hur mycket jag själv varit i behov av den. Så kan det vara, när det gäller vissa saker är tydligen ledningarna långa… 😉

Dags att ta itu med politiken också, och även där känns det lite som att gå från 0 till 100 på ett ögonblick. Jag har nästan helt haft julledigt från politiken också men igår kväll var det dags att dra igång även det arbetet. Jag fick nämligen nära 1 timmes politisk diskussion på telefon med en person som jag aldrig har träffat men som jag mer och mer inser att jag har mycket gemensamt med. Häftigt tycker jag när nya influenser trillar in från oväntat håll, det vitaliserar politiken och ger energi att jobba vidare!

Nu har vi ett nytt spännande år framför oss, som ett oskrivet blad. Vi har allihop alla möjligheter att fortsätta arbeta med att utveckla Vännäs, tillsammans!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.