Nya banor

Imorgon och lördag har Centerpartiet i Västerbotten framtidskonferens i Lycksele och Vännäs kommer naturligtvis att vara representerade genom Ulf Eriksson, Tommy Bingebo, Annika Jansson och jag själv. Det ska bli riktigt roligt att träffa centerfolk, prata politik och framtid, och naturligtvis ha det trevligt tillsammans!

Avfärden sker från Vännäs vid lunchtid imorgon, givetvis samåker vi. Eftersom jag måste in på jobbet på förmiddagen (möten, möten, möten…) så passar jag på att premiäråka pendeltåget från Umeå Ö till Vännäs där jag får byta till bil istället. Jag har verkligen sett fram emot att åka pendeltåget men det passar i vanliga fall inte in i transportpusslandet, men jag har hört från andra som åker att de är jättenöjda, vilket gör mig så himla glad! Och imorgon är det dags för mig, ÄNTLIGEN!!

Nu är det dags för tänkande i nya banor på många sätt!

(och jag kan ju inte låta bli att lägga in den här, bortse bara från stora delar av texten!! 😉  ) 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.