Pyroman eller förbränningsforskare i farten?

Strax är det dags att bege sig ut på resa igen. Förra veckan Luleå, den här veckan Stockholm och sedan York i Storbritannien där jag ska få träffa en forskargrupp som jag håller på att inleda ett samarbete med samt se deras utrustning och anläggningar. En spännande resa som jag tror kommer att ge mycket!

Tyvärr är Murphy allerstädes närvarande. Sent igår kväll fick jag veta att de har haft en brand i sin försöksanläggning och att man fortfarande inte vet när det kommer att gå att använda den igen, eller ens gå in, pga av risker i den utbrunna byggnaden. Jahaja, det är tacken för att man forskar inom utveckling av förbränning och termisk förädling av biomassa. Grejerna fattar eld.

Nåja, min resa går inte att boka om och människorna jag vill träffa och prata samarbete med finns ju där, ingen blev skadad tack och lov! Men visst osar det bränt ibland i förbränningsbranschen… 😉

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.