Välförtjänt företagarkvinna prisad på Internationella kvinnodagen!

Centerpartiet och Centerkvinnorna har som tradition att lokalt uppmärksamma kvinnor som driver företag i samband med internationella kvinnodagen den 8 mars, och 2012 är inget undantag. Idag har vår kretsordförande Ulf Eriksson meddelat Ulrika Eriksson att hon utsetts till 2012 års kvinnliga företagare av Centerpartiet i Vännäs!

Ulrika driver Qlip4You i Vännäsby och har framgångsrikt och kreativt utvecklat och utökat verksamheten som startade i källaren i hennes föräldrars hus för snart 20 år sedan och som sedan 2010 inryms i centrala Vännäsby, mitt emot Blå huset. Nu är de tre frisörer – förutom Ulrika även Petra Börjesson och Rebecca Tykosson, och så samarbetar man med Lina Wikberg som är utbildad make-upartist.

För närvarande är Ulrika bortrest och hon har därför fått beskedet via telefon, men uppvaktning kommer när hon är hemma igen! Grattis Ulrika!

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.