Hållbarhet ur många perspektiv

Idag inleddes Västerbottens Hållbarhetsvecka och jag hoppas att den kommer att locka många, dels att delta i de aktiviteter som ordnas och dels att ta till sig de frågor som kommer att lyftas och information som kommer att spridas på olika sätt under den här veckan.

Det blir hållbarhet ut många perspektiv – social, ekonomisk och ekologisk, därav benämningen SEE.

Naturligtvis kommer Centerpartiet i Vännäs att synas under Hållbarhetsveckan! Vi kommer att delta i flera av de aktiviteter som ordnas under veckan, Vännäs kommun har exv flera intressanta arrangemang. Och imorgon kväll kan du träffa mig och andra medlemmar och förtroendevalda utanför ICA och bland annat prata hållbarhet och närproducerat!

 

Etiketter: , , , , ,

2 kommentarer

 1. Karolina Johansson

  Hej Stina

  Nästa år får ni gärna vara en del av hållbarhetsveckan ex genom egna arrangemang i Vännäs. Från kommunens sida så hjälper vi till att marknadsföra alla arrangemang som ordnas i Vännäs. Jag vill gärna se att veckan växer i Vännäs.
  I år började planeringen av veckan redan i februari.

  Vänliga hälsningar Karolina Johansson, Vännäs kommun

 2. Stina Jansson

  Svar till Karolina Johansson (2012-09-18 08:27)
  Hej Karolina,
  vi vill naturligtvis också att Hållbarhetsveckan utvecklas och växer. I år valde vi att träffa vännäsbor utanför ICA och prata närproducerade livsmedel och vi deltar även i flera av de aktiviteter som ordnas av andra arrangörer, men Centerpartiets ambition är absolut att arrangera något större nästa år så vi tackar för erbjudandet och lovar att återkomma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.