Hållbar industripolitik

Jag läste en både intressant och upplyftande artikel i Tidningen C tidigare i veckan – om arbetet i Centerpartiets industripolitiska arbetsgrupp där bland annat Helena Lindahl, vår västerbottniska riksdagskvinna, ingår.

Den här gruppen har sedan den tillsattes i februari arbetat med att ta fram skarpa förslag på hur den svenska industripolitiken kan utvecklas och hur en långsiktigt hållbar industripolitik skulle kunna se ut.

Arbetet ska avrapporteras till partistyrelsen i slutet av september. Det ska bli mycket intressant att se vilka förslag som förs fram, och särskilt på vilka sätt hållbarhetsfrågorna lyfts!

 

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.