God fortsättning!

Efter några dagars underbar julledighet är det nu dags för ett två-dagars gästspel på jobbet innan nästa ledighetsperiod börjar. Helt ok faktiskt. Men så tomt det kan vara på en arbetsplats där vanligtvis så många medarbetare rör sig! I min korridor verkar det idag bara vara jag som jobbar. Minimala sociala distraktioner med andra ord, så det är väl lika bra att använda kafferasten till att kommunicera utåt istället!

Jag hoppas att ni alla har haft en härlig julhelg i detta underbara vinterlandskap, och passat på att  mysa både inne och ute! Om ni vill läsa det jag har bloggat om på Umeå universitets forskarblogg veckorna innan jul så har ni länkarna här nedan.

God fortsättning!

 

Vad ska du bli när du blir stor?

Världen behöver naturvetare!

Ansökningstider

Dioxiner och konsumentsmakt

Teknikutveckling och miljöansvar hand i hand

The girl who silenced the world for 5 minutes

En kemikaliecocktail, någon?

"The Stone Age did not end due to lack of stones…"

Meritering, meritering, meritering!!!

På svenska eller engelska? (An English version will follow below)

2 kommentarer

 1. Jan Nilsson

  Man brukar få mycket gjort de här dagarna med ”lite störningar” på jobbet. Men jag firar jul fram till nyåret i år. 🙂

  Trevligt att se dig. God fortsättning!

 2. Stina Jansson

  Svar till Jan Nilsson (2012-12-27 10:35)
  God fortsättning till dig också! Jo det känns som att det rullar på väldigt här, och jag har det riktigt julmysigt på kontoret dessutom med tända ljus och så-mycket-bättre-maraton på spotify. Jag fick nästan ställa kafferastslarm för att komma ihåg att fylla på koffeindepån nu på eftermiddagen.

  Skönt iaf att få en massa gjort nu med tanke på att det var svårt att hinna med alla ”borde” och ”måste” innan julhelgen. Sedan blir det längre ledighet iom att jag tar resten av jullovet tillsammans med barnen!

  Ha det fint!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.