Mer om idéprogrammet och mötet 9/1!

Här kommer som utlovat mer info om onsdagskvällens medlemsmöte då förslaget till Centerpartiets nya idéprogram kommer att diskuteras. Idéprogramsförslaget i sin helhet finns att läsa här, en sammanfattning finns här.

Det här förslaget finns nu tillgängligt och det är jätteviktigt att så många medlemmar, kretsar och distrikt som möjligt tar sig tid att läsa förslaget och lämnar synpunkter, antingen till sina respektive kretsar eller genom att mejla till denna adress: [email protected] . För dig som är medlem i Centerpartiet i Vännäs går det bra att mejla till mig: [email protected]

Sista dag för för att skicka in synpunkter är femte februari.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.