En bordellmammas hemligheter

Det är jobbigt sitta i finansdepartementet och serva alla kufisar som där går omkring dagarna i ända och söker efter s(p)ex. Några kända sedan tidigare, en under namnet Pucko och den andre storförbrukaren av s(p)ex kallad Griseknoen. Föregående societsminister sägs vara ett av offren som Griseknoen lagt beslag på. Hemligheten uppdagades när en av regeringens utomstående fastnade i hissen av en typ gummisnodd som hakade fast i en av hans knappar när han skulle gå ur hissen. Händelsen anmäldes till justitieutskottet där man konstaterade att det kvarglömda ”gummit” tillhörde Grisekoneon efter att man gentestat det.

Namnet på det parti bordellmamman företräder och ingår i kommer ändras till Snoddas.

Senaste nytt direkt Regeringskansliet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.