Vi måste byta regering inför nästa val

Risken annars de får igenom oinskränkt byggande av vindkraft här i norr. Det kan redan vara för sent, många kommuner har redan böjt sig för vindkraft, Kommer vi svälta ihjäl utan, i så fall kommer vi dö oavsett, vi har ingenting förlora. Man säger 2030 eller innan dess kommer det explodera av arbetstillfällen här i norr. Ska vi bita på naglarna tills dess, lägga ner bensinmacken den enda i området med tillhörande affär, är det det vi ska satsa på intill dess, innan den stora explosionen?

Vi får nog ingen ordning på det här landet sedan vi gick med i EU med öppna gränser. Som land blir vi plundrade på kort sagt allting. Senast var det insamlade kläder som ska gå till behövande som stjäls av organiserade ligor från utlandet. Samma med alla inbrotten som drabbat husägare de senaste åren. Inte ens ditt hem är säkert längre. Ta också alla verktyg och även maskiner som stjäls. Dyra utrustningar GPS osv. Vad kostar allt detta, tillika allt annat som vi lägger pengar på för att upprätthålla ordningen. Sverige är inte längre det säkra land som tidigare var innan EU inträdet. Det som skulle gynna oss har blivit raka motsatsen. Något är fel och vad gör regeringen åt det? Köper en pucko till?

Vi kanske inte ska förvänta oss något mer när landet styrs på ett sätt som det vore en bordell.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.