Snart kommer våren även till Lappland

Oj vilken fin årstid som väntar efter den stränga vintern med snö och kyla vi hade under en period. Nu kommer värmen och den sköna solen fram och vi får ändå glädjas över hur vi bor. Slippa den våldsamma jäkten och stressen som ändå är i våra städer, speciellt de större. Även slipper vi, eller de som är äldre inte löpa lika stor risk bli överfallna eller lurade av med pengar – stulna kontokort m m – som de som bor i de tätbefolkade delarna. 90 åringar där yngre, pigga har fräckheten plundra dessa på deras besparingar. Det är ett dåligt Sverige vi fått ur den synpunkten. Jag betraktar det mera som en importerat modell som kan anses normal i andra länder, främst afrikanska.

Där har man specialiserat sig på hur man lurar av folk pengar, de länder vi betraktar som rika. Det finns bara de som sitter vid datorer (kan vara anställda) och endast har till uppgift lura av människor pengar på endera eller andra sättet. Mycket i den här ”branschen” uppger man sig vara någon annan än man är, helt enkelt stulit en annans identitet. Det är mycket vanligt. Det kanske även nu är förekommande i vårt land?

Borde vi göra Sverige bättre i det avseendet innan vi börjar prata om höghastighetståg?

Har regeringen tappat ”gnistan” se till så att äldre skyddas, de som en gång byggde upp landet. Är det tack och adjö nu? Vilka partier är det som har fått makten att göra landet så osäkert? Annie Lööf, Per Bolund m fl?

När vi fått ner morden, rånen på äldre, våldtäkterna och kvinnomisshandeln som oftast leder till döden samt vi har fått pandemin under kontroll, kan vi börja snacka höghastighetståg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.