Ärlig fråga, kräver ärligt svar.

Den aviserade regering som tillträdde 2014 och som Stefan Löfven inte var lite mallig över utnämna sig och hans regering till den första Feministiska i världen. Sedan har det bytts ut och tillkommit andra i hans regering men fortfarande har han inte tagit ställning var han nu står efter allt misslyckande av det utlovade. Aldrig har våldet i Sverige varit så stort som under Stefan Löfvens ledning och framförallt mot kvinnor, den grupp han lovade det skulle bli bättre för. Så här ser den senaste statistiken ut.

Är det inte ens regering som ska skydda medborgarna i landet inte tvärtom. Det är ju så det verkar blivit, än hur mycket regeringen Löfven misslyckas kan de sitta obehindrat kvar. Den f d metallbasen klarar inte av styra landet och allra minst det han utlovade när han tillträdde. Hur folk kan vara nöjda med detta är en gåta. Måste inte Socialdemokraterna i landet själva börja fundera på varför det blivit så här.

Det verkar vara viktigare hålla Löfvens regering bakom ryggen än att kvinnor inte ska behöva dö i onödan. Det är hans sak fixa det, inte min eller någon annans. Hans tid vid makten håller nu på att vara definitivt över. Hur många chanser ska han få? Är inte måttet rågat nu?

Våldet och morden över huvud taget skakar Sverige och främst i de tätaste områdena. Folk vågar knappt gå ut än mindre bo kvar. Vad är det för samhälle Löfven och hans regering tänkt sig? Är det så här vi ska leva i Sverige fortsättningsvis också?

Själv bor jag lugnt och fridfullt, men måste man inte tänka på de som ska vara rädda varje dag? Eller vad tycker Socialdemokraterna själva?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.