De gruvbaserade hockeylagen gjorde upp i går – Boliden mot SSAB

Då blev det till slut Skellefteå som gick till semifinal när de besegrade Luleå i gårkväll i sista avgörande 7:e match. Luleå verkade starkare i matcher fram till match 5 och jag tänkte nu är det kört. Men på något vis kom Bolidens lag igen och vann match 6. Sedan i match 7 var Luleå chanslösa. Jag har ingen kanal så jag kunde inte se matchen, fick höra den på radio. Det var skönt somna igår kväll när de krossat Luleå. Det är alldeles för osmidiga och tröga mot Skellefteås snabba spelare.

Det blir nog svårt för Skellefteå mot Rögle, men hoppas kan man alltid.

Björklöven ställde verkligen till det för sig genom att få matchstraff i några matcher framåt genom dumma och onödiga påhopp på Timås spelare. Det måste vara något fel i ledningen i Löven då de inte kan planera bättre. De blir nog aldrig något topplag som Skellefteå än hur mycket pengar Umeå satsar verkar det bortkastade kulor. VK och Lennart Holmlund får nog bita ihop ytterligare ett år. I sista matchen var Timrå helt överlägsna 7-0. Skulle de mot förmodan ta sig till SHL så inte mig emot ändå.

Lycka till Holmlund med ditt Löven. Själv håller jag på en vinnare.

Buffeln mot vargar, i slutändan är vargen vinnare med sin uthållighet och list. Varför inte i jämförelse Luleå – Skellefteå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.