”Seriekiller” och överfallsvåldtäkter

Män som mördar och där kvinnor oftast är offret lider av en obotlig sjukdom och borde aldrig få gå lösa. Det första man borde göra med dessa män om/när de sätts i fängelse borde vara kastrering. Det är oftast det som orsakar våldtäkterna, ett speciellt sexuellt behov de har som de inte kan motstå. Det ter sig inte sällan då till överfall, våldsamma misshandlingar av offren och om de inte dödas får de ändå men för resten av livet, inte minst den råa våldtäkten de utsatss ut för.

En våldtäkt kan ge exempelvis 5 års fängelse. Efter straffrabatt, 2/3 (ute efter drygt 3 år) av avtjänat straff släpps de fria. Det borde aldrig ske, dessa män är farliga resten av livet. Trots de kan säga och lovar de ska inte göra om det så är risken stor för återfall. Deras hjärnor fungerar inte som vad vi normalt menar de borde göra. De har ett inbyggt fel som är otroligt svårt att bota. Framförallt botas de inte av fängelse. Kastrering är enda alternativet. Så även borde kanske också ske med pedofiler och alla sexbrottslingar. Tyvärr är också kvinnor inblandade i dessa förfärliga brott mot barn och hur dessa ska bestraffas kan vara svårare reda ut.

Fotboja och annat ”daltande” är verkningslöst. Med fotboja kan man ändå röra sig fritt den som vill, den som vill döda ”sin” kvinna.

Är man utlands född och begår ett grövre brott är det väl nästan som att komma till ett hotell när de sätts i fängelse. I de länder de kan vara födda eller varifrån de kan komma är risken stor de ruttnar bort i de fängelserna. De är hemska förhållanden. De kanske också borde vara i Sverige?

Olika slags rehabiliteringar är närmast verkningslösa och kostar bara pengar. Det gamla sättet med straffarbete var både humanare, mindre kostsamt och inte minst effektivare. De fängelser som också byggs kostar en otrolig massa pengar och mest till ingen nytta. Gör som i Iran, offentliga hängningar istället. Men till Sverige kommer man, för där får man ju en ”hotellvistelse” istället.

Vi kan inte bygga fina fängelser bara för att folk ska ha arbete, vårdare, fängelsepersonal osv. Det är ju absurt. Vi borde kunna använda pengarna till nyttigare saker.

Vad tänker man göra med alla som nu sitter inom ”lås och bom”? Ska de inte ut en dag? Vad tar de sig för då?

Det man gör nu i fängelser är att förstöra människor ännu mer. Blod, svett och tårar är det enda som hjälper bli helad.

Byråkrati, byråkrater och fanskap är det som genomsyrar samhället. Värdelöst.

Ett meningslöst rättssystem

OBS! De jag menar är inte speciellt utlandsfödda. Det kan gälla i lika hög grad ”svenskar”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.